BEHANDLINGEN

Om metoden

I senere år har metodene for hårtransplantasjon utviklet seg fra flytting av store «hårplugger» og såkalte «mini grafts» til flytting av individuelle hårsekker som inneholder 1 til 4 hårstrå. Metoden vi benytter regnes som den nyeste og mest avanserte innovasjonen for behandling av hårtap.

 

Før, under og etter behandlingen

Du opplever ingen smerte før, under eller etter behandlingen. Behandlingen varer ca 3 timer.

 

Før behandlingen

Vi kan behandle deg uten at du må barbere eller klippe deg.

 

Når du ankommer

Vi har gratis innendørsparkering. Fra parkeringen tar du heisen rett opp til klinikken. På behandlingsdagen vil du få ditt eget rom med en behagelig sofa hvor du skifter og får servert et måltid i pausen. Du vil ikke møte andre kunder i løpet av ditt opphold hos oss og kan være helt trygg på at du kommer og går diskret og uforstyrret. Rommet er utstyrt med TV og gratis WiFi.

Å komme til oss for behandling er som å komme på en spa-opplevelse. Ro, trygge omgivelser, god service og best av alt: smertefritt! Med nytt hår vil du også føle deg fornyet.

 

Under behandlingen

Behandlingen innebærer at hårsekker flyttes fra donorområdet i bakhodet til det området hvor kunden ønsker hår. Dette gjøres ved et en og en hårsekk løsnes i donorområdet med et spesialinstrument, du opplever som nevnt ingen smerte. Etter 3 til 5 dager vil det ikke være synlig at hårsekkene er hentet ut, og kunden opprettholder den visuelle hårfylden.

Hårsekkene settes inn med et annet spesialinstrument som ser ut som en kanyle. Instrumentet skyver huden til side, og hårsekken legges under huden med tilsvarende retning og vinkel slik hårene stod tidligere. Nålen har samme diameter som nåler brukt til å ta blodprøve og vil derfor ikke etterlate arr. I tillegg kan hårene settes inn i tilfeldig mønster, slik det faktisk var før kunden mistet hår.

De transplanterte hårsekkene vil som regel produsere hår hele livet ut fordi donorområdene er resistente mot skallethet.

Dr. Charalampos Kosmidis benytter også teknikken til rekonstruksjon av øyebryn, noe som krever at resultatet fremstår som naturlig.

 

Etter behandlingen

Vår lege har utviklet en teknikk som betyr at behandlingen knapt vil synes. Huden blir litt rød, men dette forsvinner i løpet av noen dager. I de fleste tilfeller kan vi skjule dette også.

Du vil få grundig informasjon om optimal pleie.

 

Om hårtap

Å miste hår er en nedarvet egenskap som først og fremst skjer blant menn. Drøyt 400.000 norske menn lider av hårtap, og 40 % av alle norske menn har varierende grad av hårtap når de fyller 35 år. (kilde: helsenett.no)

Selv om hårtap er naturlig og vanlig, oppleves det som belastende for mange menn. Det har blant annet med opplevelse av egen identitet og maskulinitet å gjøre. Alder, arv og mengden testosteron i huden er med å bestemme hvem som rammes av hårtap, når og hvor raskt det skjer.

Hårtransplantasjon er per i dag den mest anerkjente metoden for å få håret tilbake. På vegne av våre kunder skal Masterklinikken være i forkant av bransjens utvikling.

Håravfall Video

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss her!